Goossens & Goossens

Juristen

Wij kunnen u bij uitstek adviseren en voor u optreden in uiteenlopende vakdisciplines, van testamentaire afwikkeling tot begeleiding van verzekeringsschade, van een overhangende tak van de buurman tot de opbouw van een bedrijfsstructuur of het beschermen van uw (bedrijfs)naam.

Wij screenen uw contractenbestand of algemene voorwaarden, maar ook die van uw wederpartij.
Vele jaren ervaring, zowel in de juridische praktijk als op wetenschappelijk niveau hebben bijgedragen tot vorming van veel kennis.

In mijn praktijk als internationaal bedrijfsjurist maakte ik gebruik van topdeskundigen uit advocatuur, notariaat en accountancy in binnen- en buitenland. Zowel nationale als internationale netwerken zijn decennia lang door ons opgebouwd.

Deze expertise kunnen wij ook inzetten voor onze cliŽnt. Wij weten de experts te vinden en schromen niet om naar hen door te verwijzen.

Voor de particulier en het bedrijfsleven is het van belang om op maat en vooral op tijd geadviseerd te worden door een ter zake kundig jurist.

Voor ons geldt: ieder zijn vak. Dat is onze sterkte. Wij staan, waar nodig samen met ons netwerk, garant voor een op maat gesneden advies.

Terug